A partir d’aquest vespre, els contenidors de resta de la Miranda-Canigó s’obriran amb targeta

Contenidors amb tageta

A partir d’aquest vespre els contenidors de resta de la zona de La Miranda-Canigó passaran a obrir-se amb targeta. D’aquesta manera, els contenidors d’aquesta fracció estaran tancats i el veïnat de la zona podrà obrir-los amb la targeta identificativa que se’ls ha proporcionat. Properament, els contenidors de matèria orgànica també passaran a obrir-se amb targeta.

Amb l’inici del nou model de recollida de residus domiciliaris a la zona, comença també una campanya informativa a peu de carrer, amb educadores i educadors ambientals i amb un punt informatiu davant de l’Escola Canigó, de dilluns a divendres, d’11 a 18 h.

Ampliació del calendari i l’horari d’entrega de les targetes

Els veïns i les veïnes del barri de La Miranda-Canigó que no hagin recollit la targeta encara podran fer-ho aquesta setmana, portant la carta d’activació de la targeta amb QR, en algun d’aquests dos punts:

  • A Can Ginestar (de dilluns a divendres, d’11 a 13 h i de 16 a 20 h, i dissabte d’11 a 13 h).
  • A la carpa informativa que s’instal·larà a la rotonda del Parc del Canigó (de dilluns a divendres, d’11 a 18 h). En el punt informatiu s’entregaran targetes, però no s’entregarà el pack de bosses trio, les bosses compostables, l’imant, el cubell i altres materials vinculats a la recollida de residus, que només es poden recollir a Can Ginestar. En cas de pluja, el punt informatiu del Canigó es traslladarà a Can Ginestar.

La Miranda-Canigó és la primera zona del municipi on s’efectuarà el canvi del model de recollida domiciliària amb contenidors amb xip, que s’implantarà progressivament per zones. Recordeu que podeu resoldre dubtes o incidències a través del web santjust.cat/residus, del telèfon/WhatsApp 635 865 285 i del correu electrònic residus@santjust.cat.

Share on twitter
Twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Hashtag icono

#SantJustcanviaelxip

Xarxes socials:

Contacta

Per a dubtes i/o incidències​

Horari d'atenció al públic:
de dilluns a divendres, de 9h a 18h

Logo Ajuntament Sant Just Desvern
Logo Sant Just Desvern
Naturalment Collserola

Amb el suport de:

Logo Generalitat de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat
Logo Agència Catalana de Residus

2020 © Ajuntament de Sant Just Desvern · CIF: P0821900H · Tots els drets reservats.