Un mes de l’inici de la campanya #coneixelquellences en paral·lel a l’inici del nou model de recollida de residus amb contenidors intel·ligents

#coneixelquellences

Ja fa un mes que es va iniciar la campanya #coneixelquellences a través del xatbot del projecte Life RethinkWaste. Ja s’han registrat 272 persones dels barris de La Miranda- Canigó. A través del Whatsapp, Telegram o SMS han rebut setmanalment dos tipus de missatges: un de caire més lúdic amb reptes i/o enquestes relacionades amb la recollida selectiva i la gestió dels residus al municipi; i un altre amb les dades personalitzades sobre l’ús que fan dels contenidors. 

Aquesta campanya forma part d’un projecte pilot, junt amb 3 municipis italians, per veure com un increment en el coneixement dels propis residus porta a millorar també la seva gestió i, en definitiva, la recollida selectiva. És el denominat  KAYT – Know As You Throw o #GeneracióPerConeixement. El canal, tot i ser de missatgeria semiautomàtica, compta amb la supervisió d’educadors/es ambientals del municipi que poden ajudar a resoldre dubtes i/o incidències. 

Si tens targeta electrònica per a l’obertura dels contenidors i encara no estàs apuntat a #coneixelquellences pots fer-ho a través del següent enllaç:

https://wa.me/34937372962/?text=ALTA

#SantJustcanivaelxip #apuntatalrepte 

Share on twitter
Twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Hashtag icono

#SantJustcanviaelxip

Xarxes socials:

Contacta

Per a dubtes i/o incidències​

Horari d'atenció al públic:
de dilluns a divendres, de 9h a 18h

Logo Ajuntament Sant Just Desvern
Logo Sant Just Desvern
Naturalment Collserola

Amb el suport de:

Logo Generalitat de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat
Logo Agència Catalana de Residus

2020 © Ajuntament de Sant Just Desvern · CIF: P0821900H · Tots els drets reservats.