Comença la campanya #coneixelquellences del projecte LIFE RethinkWaste

LIFE Rethinkwaste

El dilluns 26 d’abril comença la campanya #coneixelquellences, un xat a través del telèfon mòbil que permet obtenir informació personalitzada sobre la recollida selectiva al municipi i resoldre tots dubtes sobre reciclatge i ús del servei. L’objectiu d’aquest nou canal de comunicació és millorar el coneixement sobre la gestió pròpia dels residus i, d’aquesta manera, millorar els índexs de recollida selectiva al municipi.

Les veïnes i els veïns de La Miranda i Canigó que es van inscriure al projecte LIFE durant el repartiment de les targetes electròniques per a l’obertura dels contenidors amb xip, podran començar a interactuar amb el xat a partir d’aquesta setmana, a través del canal que van escollir. Totes aquelles persones que disposin de targeta i no s’hagin donat d’alta al projecte LIFE, podran fer-ho comunicant-ho als informadores i a les informadores ambientals, a l’adreça de correu electrònic residus@santjust.cat o al telèfon 635 86 52 85.

Share on twitter
Twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Hashtag icono

#SantJustcanviaelxip

Xarxes socials:

Contacta

Per a dubtes i/o incidències​

Horari d'atenció al públic:
de dilluns a divendres, de 9h a 18h

Logo Ajuntament Sant Just Desvern
Logo Sant Just Desvern
Naturalment Collserola

Amb el suport de:

Logo Generalitat de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat
Logo Agència Catalana de Residus

2020 © Ajuntament de Sant Just Desvern · CIF: P0821900H · Tots els drets reservats.